Merhaba,bugün turşudan arta kalan lahanayı değerlendirmek istedim.Vitaminlerini kaybetmeden sebzeleri çiğ tüketmeyi çok seviyorum.lahana da bunlardan bir tanesi üstelik çiğken de gayet lezzetli.
*Dilediğiniz kadar lahanayı ince ince salata kasenize doğrayın.
*Ardından taze soğanları ince ince kesip, lahanaların üzerine ekleyin.Ardından limon suyunu üzerlerine boşaltın.Diğer malzemeleri hazırlarken limonun aromasını iyice çekmiş olurlar.
*Sonra bir tutam maydanozu ince ince kıyın.ben maydanozları çiçek misali suyun içine koyuyorum.böylelikle daha taze kalıyorlar.
*Son olarak biraz renk vermesi için ben kırmızı biber tercih ettim.ince ince kıydım ve salata kasesine koyup karıştırdım.Zeytinyağı ve tuzunu da ekledikten sonra son aşamaya geçiyoruz.
*Bir dilim peynir salatamıza çok yakışıyor, üstüne serpilen çörek otu da cabası.
****Afiyet Olsun****
harika görünüyor tşklr
YanıtlaSilharika olmuş
YanıtlaSil